Skip to main content

Twitter, Web formu ve Chrome için TweetDeck’i yeniledi  TweetDeck yenilenen internet sitesiyle daha sade bir tasarımla kullanıcılarla buluştu. TweetDeck uygulamasını açanlar yeniliği Twitter internet sayfasında ve Google Chrome’daki uygulaması üzerinde…
























Twitter, Web formu ve Chrome için TweetDeck’i yeniledi 

TweetDeck yenilenen internet sitesiyle daha sade bir tasarımla kullanıcılarla buluştu. TweetDeck uygulamasını açanlar yeniliği Twitter internet sayfasında ve Google Chrome’daki uygulaması üzerinde görülebilir.
 
TweetDeck, sayfanın sol tarafında ana sayfasında yer verdiği başlıkların birer butonuna yer verdi. Eski tasarımında sayfanın en üst tarafında yer alan kenar çubuğu, yeni tasarımında sol tarafa taşındı. Yeni tweet yazma butonu da arama butonunun üzerinde yer alıyor. Diğer tüm butonlar ise arama butonu altında görülüyor. 
Yeni sütün ekleme butonunu tıklayarak sayfanızda yeni sütun oluşturabilirsiniz. Sol tarafta yer alan butonların ise yerini sürükleyerek değiştirebilirsiniz. Butonların üzerine geldiğinizde ise butonların tanımlarını görebilirsiniz. 
Ancak masaüstü uygulaması da bulunan TweetDeck, masaüstü formunda henüz duyurulan yeniliklere geçmedi. Windows’ta TweetDeck’in son sürümü halen eski tasarımı sunuyor.