Skip to main content

Bünyesinde binden fazla dergi ve gazeteyi bulunduran Turkcell‘in dijital yayıncılık platformu Dergilik’te şimdi de podcast yayınları kullanıcılarla buluşuyor.

Turkcell‘in dijital yayıncılık platformu Dergilik, sesli makalelerden sonra şimdi de podcast yayınları kullanıcılarla buluşuyor. Podcast bölümünde sağlıktan yaşama, teknolojiden finansa, dekorasyondan eğlenceye kadar farklı kategorilerin yer aldığını belirtelim. Uygulama içinde yer alan bilgi yarışması ile de kullanıcılara GB hediyeleri dağıtılıyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, Dergilik’te 2020 yılı boyunca 60 milyondan fazla yayın okundu ve 2 milyon sesli makale dinlendi. Dergilik uygulamasına yeni eklenen podcast kanalları arasında en çok dinlenenler içerikler ise; Kitapsız Edebiyat, Fortune Türkiye, e-Gönüllü, Organik Beyinler, Altın Bilezik ve Sinematris oldu. En çok dinlenen ilk üç podcast bölümü ise sırasıyla; E-gönüllü kanalından ‘Hadi 1 Gönüllü Tanıyalım – Nancy Güzeliş’ bölümü, Fortune Türkiye kanalından ‘Fortune 500 Zirvesi Fortune Globali Ağırladı’ bölümü ve Kitapsız Edebiyat kanalından ‘Küçük Prens’ bölümü oldu.