Skip to main content

Grafik tasarım, fotoğraf, web tasarım & geliştirme ve video prodüksiyon alanlarında, uluslararası platformda öğrencilerin katılımı ile düzenlenen 2013 Adobe Tasarım Başarı Ödülleri yarışması başladı. 13 yıldır düzenlenen ve katılımların 21…

Grafik tasarım, fotoğraf, web tasarım & geliştirme ve video prodüksiyon alanlarında, uluslararası platformda öğrencilerin katılımı ile düzenlenen 2013 Adobe Tasarım Başarı Ödülleri yarışması başladı.

13 yıldır düzenlenen ve katılımların 21 Haziran’a kadar devam edeceği yarışma bu yıl öğrencilerin; Geleneksel Medya, İnteraktif Deneyim ve Hareket & Video segmentlerinde toplam 12 kategoride katılım gerçekleştirebileceği yarışmada başvurular, tasarım uzmanlarından oluşan bir uluslararası jüri ekibi tarafından değerlendirilecek.
İstanbul’da IDA Kongresi 
Başvuru oturumlarının 4 Şubat – 12 Nisan ve 12 Nisan – 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşeceği yarışmanın ödül töreni Ekim ayında online olarak düzenlenecek. Bu yıl ödüller arasında, İstanbul’da düzenlenecek 2013 IDA Kongresi’ne katılım göze çarpıyor.
Ödüller
Her medya segmenti için 4 kategorinin bulunduğu yarışmada Bireysel Kategori Ödülü’nü kazananları 2 bin dolar para ödülü, 24 aylık Adobe Creative Cloud üyeliği ve profillerinin Adobe Tasarım Başarı Ödülleri galerisinde yayınlanması fırsatı bekliyor.
Ayrıca her medya segmentinden seçilecek bir ‘Büyük Ödül’ sahibi ise ek 3 bin dolar para ödülü ve ödül aldıkları tasarım disiplininin profesyonellerinden özel bir eğitim fırsatı kazanacak.
2001 yılından bu yana, 75 ülkeden 27 binin üzerinde öğrenciye ulaşan Adobe Tasarım Başarı Ödülleri, teknoloji ve yaratıcı sanatların güçlü birlikteliğini gözler önüne seriyor.