Skip to main content

Apple’ın yeni telefonu iPhone 7 için yayınladığı yeni reklam filmi yayına girdi

Apple’ın Balon adını taşıyan yeni iPhone 7 reklam filminde, doğum gününü şehrin tüm sokaklarında dolaşarak kutlayan neşeli bir balonun görüntüsü ekrana yansıyor Bu yolculuk, iPhone 7’deki iMessage’ın yepyeni, etkileyici mesajlaşma özelliği ile gönderilen bir mesajın verdiği duyguyu sembolize ediyor.

Balonlar, iPhone kullanıcılarının hem yakındaki hem de uzaktaki dostlarının ve sevdikleri kişilerin hayatlarına renk katmak için kullanabilecekleri iOS 10’daki birçok yeni özellikten biri.

Mesajlar uygulamasının özellikleri: 
— iOS uygulaması olan Mesajlar, iOS 10’da arkadaşlarınıza ve ailenize animasyonlu ve kişiselleştirilmiş mesajlar gönderme özellikleriyle daha etkileyici ve eğlenceli hale getirme imkanı sunuyor.
— Mesajlar, özel günleri ve olayları kutlamak için tüm ekranı kaplayan balonlar, konfeti veya havai fişekler gibi güçlü animasyonların yanı sıra arkadaşınıza sadece parmağını üzerinde kaydırarak görebileceği mesajlar göndermek için kullanabileceğiniz görünmez mürekkep ve daha fazla kişiselleştirme için, el yazısıyla notlar gibi özelliklere sahip.
— Otomatik öneriler kelimeleri emojilerle değiştirmeyi kolaylaştırıyor, Tapback tek bir dokunuşla hızlı ve kolay yanıt vermeyi sağlaıyor ve zengin bağlantılar sayesinde içerik ve ortamları mesaj içinde, konuşmadan hiç ayrılmadan görüp oynatma imkanı sunuyor.