Skip to main content

Curious Felis başvuruları 4 Ekim’e kadar devam ediyor.

Yaratıcı endüstride strateji disiplininin görünürlüğünü artırmak amacıyla bu yıl dördüncüsü düzenlenen Curious Felis’e başvurular 4 Ekim’de sona eriyor.

Reklamverenlerin başvurularını bekleyen Dönüştüren Pazarlama Stratejisi ve ajansları başvurusuna açık olan Yaratıcı Strateji olmak üzere iki bölümde başvuruları üç gün daha kabul edecek olan Curious Felis’te bu yıl hayata geçirilen yenilikler ise şöyle:

  • Vaka formunda yer alan “Neredeyiz?” ve “Neden Buradayız?” başlıkları birleştirildi. Ayrıca “Oraya Nasıl Ulaşabilirdik?” başlığı “Oraya Nasıl Ulaşabilirdik? (Strateji)” ve “Oraya Nasıl Ulaşabilirdik? (Uygulama)” olmak üzere ikiye ayrıldı.
  • Daha önceki yıllarda uygulanan başvuru esnasında vaka formuna ek olarak vaka videosu yükleme kuralı kaldırıldı. Buna göre katılımcıların, başvuru yaparken, sisteme vaka formu ve maksimum beş adet kreatif materyal (TVC, KV, OOH vb.) yüklemeleri gerekiyor.
  • “Yılın Stratejik Pazarlama Ekibi” özel ödülünün adı “Yılın Stratejisiyle Öne Çıkan Markası” olarak değiştirildi.
  • “Yılın Stratejik Planlama Ekibi” özel ödülünün adı “Yılın Stratejisiyle Öne Çıkan Ajansı” olarak değiştirildi.
  • Ödül kazanan vakaların “Katkıda Bulunanlar” listesinde belirtilen kuruluşlara e-sertifika gönderilmesi kararlaştırıldı.

Jüri, yarışma takvimi, bölümler ve yarışma kuralları hakkında daha detaylı bilgiye curious.felisodulleri.com üzerinden ulaşabilir, başvurularınızı panele kaydolduktan sonra buradan gerçekleştirebilirsiniz.