Skip to main content

Yeni iPhone SE bir akıllı telefondaki En Hızlı Çip Olan A13 Bionic ve bir iPhone’daki en iyi tek kamera sistemine sahip en uygun fiyatlı iPhone modeli olarak dikkat çekiyor.

Apple, dün ikinci nesil iPhone SE’yi tanıttı. Yeni iPhone SE,  4.7 inç Retina HD ekran ve sektördeki en iyi güvenlik özelliği Touch ID ile sunuluyor. Baştan sona yeniden tasarlanan kompakt tasarımlı iPhone SE, aynı zamanda en uygun fiyatlı iPhone modeli.

Yeni iPhone SE,  bir akıllı telefondaki en hızlı çip olan Apple tasarımı A13 Bionic’ten güç alıyor. Bir iPhone’daki en iyi tek kamera sistemine sahip olan iPhone SE, Portre modunda olduğu gibi, bilişimsel fotoğrafçılığın tüm avantajlarından yararlanma imkanı sunuyor. Uzay endüstrisi standartlarında alüminyuma ve ön yüzeyi tamamen siyah, dayanıklı cam tasarımına sahip iPhone SE, siyah, beyaz ve (PRODUCT)RED renk seçenekleriyle sunuluyor. 30 dakika boyunca maksimum 1 metre derinlikte suya dayanıklılık için IP67 derecesine sahip olan iPhone SE, suya ve toza dayanıklı bir tasarıma sahip.

Siyah, beyaz ve (PRODUCT)RED olmak üzere üç göz alıcı renk seçeneğiyle sunulan iPhone SE, 17 Nisan Cuma gününden itibaren sadece 399 ABD Doları’ndan başlayan fiyatlarla ön sipariş verilebilecek.