Skip to main content

Gaming İstanbul oyun fuarı kapılarını açtı.

Oyunseverlerin heyecanla beklediği GAMING İSTANBUL, bu sabah saat 10:00’da kapılarını ziyaretçilere açtı. Dört gün sürecek olan Türkiye’nin en büyük dijital eğlence ve oyun fuarının kapısında her yaştan ziyaretçi kuyruk oluştururken, 18 bin metrekarelik alana kurulan alışveriş, eğlence, oyun alanları ve çocuk parkı, eğlenceli vakit geçirmek isteyenleri fuara davet ediyor.

GL Events tarafından düzenlenen Gaming İstanbul, 31 Ocak – 3 Şubat 2019’da Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde, toplam 18 bin metrekare alanda gerçekleşiyor.

Gaming İstanbul oyun fuarı, bölgesel bir öneme sahip. Türkiye, hem sosyokültürel yapısı hem de oyuncu profili ve alışkanlıkları açısından Batı’nın Doğu’ya, Doğu’nun da Batı’ya açılmadan önceki ara durağı oluyor. Ayrıca MENA bölgesi için de birçok oyunun yönetimi Türkiye ofislerinden gerçekleştiriliyor. Gaming İstanbul zamanlama açısından da en büyük oyun fuarlarından Chinajoy ve Gamescom’un tam arasında yapılıyor.Fuar, oyunseverlere dünyada ilk defa çıkacak oyunlarla tanışma, heyecan dolu turnuva ve yarışmalara katılma fırsatı sunacak.