Skip to main content

Erdem Tolon, Kantar Medya’nın, Doğu Avrupa Bölgesi Türkiye Şubesi‘nin Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Erdem Tolon, Aralık 2018 itibariyle, medya izleme hizmetlerinde dünya lideri olan Kantar Medya’nın, Doğu Avrupa Bölgesi Türkiye Şubesi‘nin Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Atama ile iligli olarak Doğu Avrupa Bölgesi CEO’su Mesut Sakal: “Erdem Tolon’un Kantar Medya ailesine katılmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Dijital konusundaki ve değişen medya ekosistemi hakkındaki zengin deneyimi sektörde çok iyi bilinen Erdem Tolon’un Kantar Medya ve müşterilerimiz için önemli bir değer olacağına inanıyorum” dedi.

Erdem Tolon ise konuyla ilgili “Kantar Medya’ya ve Türkiye’deki uzman kadrosuna katılmaktan çok mutluyum. Müşterilerin Türkiye’de ve bölgede entegre bir medya izleme yaklaşımı arayışında oldukları bir dönemde, müşterilerimiz ve medya endüstrisine değer katmak, Kantar Medya’nın stratejik ve dijital gelişmelerine hız katmak için çalışmayı dört gözle bekliyorum” dedi.

2002’de Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezuniyetinin ardından 2004’te Norwegian School of Economics Üniversitesi’nde işletme alanında yüksek lisans derecesi alan Erdem Tolon, kariyerine 2005’te Nielsen’de pazarlama uzmanı olarak başladı. 2007 yılında pazarlama müdürlüğüne terfi eden Tolon dört yıl sonra ise Nielsen Medya Genel Müdürlüğüne atandı. Son olarak, Nielsen Orta Avrupa İş Geliştirme Direktörü olarak görev alan Tolon, Kantar Medya’nın, Doğu Avrupa Bölgesi Türkiye Şubesi‘nin Müşteri İlişkileri Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.