Skip to main content

Discovery Networks, Türkiye’ye özel internet sitesini ana markası Discovery Channel için açtı.

Medya kuruluşu Discovery Communications’a bağlı Discovery Networks Orta & Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA), Türkiye’ye özel internet sitesini ana markası Discovery Channel için açtı.

Ziyaretçiler internet sitesinin ana sayfasından ayın öne çıkan programları ve en popüler üç serisi hakkında bilgiye ulaşabilecekler. ‘Video Galeri’ sekmesinde yeni fragmanlar ve internet sitesine özel program klipleri; ‘Programlar’ sekmesinde sevilen diziler hakkındaki bilgiler; ‘Rehber’ sekmesinde güncellenmiş program akışı; ‘Diğer’ sekmesinde ise Discovery Science ve Animal Planet hakkında detaylı bilgiler ziyaretçileri bekliyor olacak.

Kanalın yeni internet sitesi lansmanı; Discovery Networks Türkiye’nin İstanbul’da ilk ofisini açması, kanal portföyünün Türkiye’nin tüm önemli ücretli platformlarına yayılması (Dsmart, Digitürk, Teledünya ve Tivibu), reklam satışlarının başlaması ve son olarak Dsmart platformuna Discovery Turbo Xtra HD kanalının katılması gibi önemli adımların atıldığı büyüme yılının ardından geliyor.

Fotoğraf: crooked1987 @ deviantart