Skip to main content

Markaların dijital dünyaya adım atmalarını kolaylaştıran yapay zekâ destekli bir platform sunan Easyapp, Mobile Action ve SearchAds.com kurucusu Aykut Karaalioğlu ile stratejik ortaklık kurdu.

Easyapp Kurucusu Enes Zahid Urhan

Easyapp Kurucusu Enes Zahid Urhan

Bireysel ve kurumsal markaların dijital dünyaya adım atma süreçlerinde teknik bariyerleri ortadan kaldıran yapay zekâ destekli bir platform olan Easyapp’e Seri A yatırım turu öncesi Silikon Vadisi’nden destek geldi. Easyapp, Mobile Action ve SearchAds.com kurucusu Aykut Karaalioğlu ile stratejik ortaklık kurdu.

Teknik bilgi gerektirmeyen, tüm teknik, tasarım ve içerik kararlarını alarak dakikalar içerisinde mobil uygulama, web sitesi ve mikro e-ticaret sitesi geliştirebilen Easyapp ile stratejik işbirliği kuran Karaalioğlu, platforma sadece bir yatırımcı olarak değil, küresel pazarlardaki deneyimiyle de destek verecek.

Easyapp’in 3 günlük uygulama geliştirme sürecini 30 saniyeye indirme hedefiyle çalıştıklarını, Mayıs 2025’te bu sürenin 5 dakikaya indiğini belirten Easyapp Kurucusu Enes Zahid Urhan, Karaalioğlu ile stratejik ortaklıklarını “Aykut Karaalioğlu’nun başarılarını 2015’ten beri takip ediyordum. 10 yıl boyunca kendisini yalnızca bir girişimci olarak değil, bir yol gösterici olarak da gördüm ve vizyonundan ilham aldım. Karaalioğlu’nun melek yatırımcı geçmişindeki en büyük yatırımlarından biriyle Easyapp’e ortak olması bu ilişkiyi stratejik bir birlikteliğe dönüştürdü. Bugün kendisi yalnızca bir yatırımcımız değil; başından beri vizyonumuza ortak olan deneyimli bir isim” sözleriyle değerlendirdi.

Mobile Action ve SearchAds.com kurucusu Aykut Karaalioğlu

Mobile Action ve SearchAds.com kurucusu Aykut Karaalioğlu

Karaalioğlu ise, “Easyapp, mobil uygulama geliştirme alanında sadece yeni bir çözüm değil, mobil dünyayla ilgili paradigmaları değiştirecek bir çözüm. Teknik bariyerleri ortadan kaldırması ve dijital dönüşümü herkes için erişilebilir kılması beni etkiledi. Bu vizyona inandığım için Easyapp’e ortak oldum. Edindiğim küresel tecrübeyi ekiple paylaşarak Easyapp’i dünya çapında bir başarıya dönüştürmek için katkı sağlamayı hedefliyorum” dedi.