Skip to main content

Start-Up Akademisi 7 Kasım’da girişimci ve girişimci adaylarına ufuk açıcı bir program sunacak.

12’ncisi 4-8 Kasım tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Brand Week İstanbul, iş ve markalar dünyasından binlerce katılımcıyı bir araya getirmeye hazırlanıyor. Etkinlik kapsamında bu yıl, girişimcilere özel olarak tasarlanmış yeni bir akademi de yer alıyor: Start-Up Akademisi.

7 Kasım’da düzenlenecek olan Start-Up Akademisi, girişimcilerin deneyimlerini paylaşabileceği ve birbirlerine ilham verebileceği bir platform sunacak. Moderatörlüğünü Uğur Şeker’in üstleneceği akademide Ata Uzunhasan, Emre Ölçer, Görkem Güven, Ayşe İnal ve Şebnem Dağ Güven gibi girişimcilik dünyasından kıymetli isimler deneyimlerini aktaracak.

Yatırım, exit, halka arz süreçleri ve teknoloji çağında pazarlama gibi girişimcilik ekosistemi için kritik konuların ele alınacağı akademide başarıya ulaşmanın yolları üzerine derinlemesine tartışmalar yapılacak.

Girişimci ve girişimci adaylarına ilham ve networking fırsatlarıyla dolu bir ortam sunacak olan Start-Up Akademisi’ndeki yerinizi Brand Week Istanbul web sitesi üzerinden ayırtabilirsiniz.