Skip to main content

Sipay, Bizigo ve Visa güçbirliğiyle hayata geçirilen “Bizigo Masraf”, masraf yönetimi süreçlerini otomatikleştirerek zaman ve maliyet tasarrufu sağlamayı hedefliyor.

Fintek sektöründe faaliyet gösteren Sipay, kurumsal seyahat ve masraf yönetimi hizmetleri sunan Bizigo ve dijital ödemeler alanında dünyanın lider şirketlerinden Visa, kapsamlı bir masraf yönetim uygulaması için güçlerini birleştirdi.

Sipay, Bizigo ve Visa tarafından hayata geçirilen “Bizigo Masraf” ile şirketler artık ekiplerine “çalışan masraf kartları” sunarken, şirketlerin finans ve muhasebe ekipleri de dijitalleşen ve otomatikleşen masraf yönetimi süreçleri sayesinde zaman ve maliyet tasarrufu sağlayabilecek.

Bizigo, çalışanlar için masraf kartı hizmetini Visa işbirliğiyle hayata geçirirken; kartla harcama ile entegre masraf süreçlerini ise dijital kart, karekod ile ödeme hizmetlerini ve alternatif ödemelerin tamamını tek bir çatı altında birleştiren Sipay ile gerçekleştiriyor. Şirketlere sunulan masraf kartı çalışanların şirket adına yapacakları ödemeleri kolaylaştırırken, masrafların girişlerini otomatik hale getirerek, manuel masraf formlarına ve karmaşık masraf süreçlerine son veriyor. Böylelikle şirketler, harcama anından muhasebe sistemlerine aktarılıncaya kadarki tüm masraf sürecini tek platform üzerinden kolayca yönetebiliyor.