Skip to main content

Ereteam’de Türkiye Ülke Gelir ve Büyüme Direktörü olarak görev alacak isim belli oldu.

Türkiye’nin önde gelen veri ve analitik şirketlerinden Ereteam, önemli bir atama gerçekleştirdi. Şirket, Türkiye Ülke Gelir ve Büyüme Direktörü pozisyonuna sektörün tanınmış isimlerinden Altay Bol’u getirdi.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinde, yüksek lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Yönetimi (MBA) bölümünde tamamlayan Altay Bol, kariyerine 2010 yılında Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.’de Satış Uzmanı olarak başladı. 2011-2021 yılları arasında Odine Şirketinde Kıdemli Satış Operasyon Uzmanı, Satış Operasyon Yöneticisi, Hesap Yöneticisi, Satış Müdürü ve Satış Geliştirme ve İş Zekası Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2022 yılında Randstad firması Türkiye Ofisi Teknoloji Birimi Müdürlüğü görevini üstlendi, 2023 ve 2024 yıllarında ise OBSS A.Ş. firmasında Kıdemli Satış Müdürü unvanı ile AWS (Amazon Web Services) iş ortaklığını yönetti. Kariyeri boyunca yerel ve uluslararası piyasalarda 4 kıta ve 35 ülkede 172’den fazla B2B firmaya hizmet veren Bol, CRM, SaaS, PaaS, IAAS, Private & Public Cloud, Veri ve yapay zekâ çözümleri konularında geniş bir uzmanlığa sahip.

Bol konuya ilişkin açıklamasında Ereteam bünyesine katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Türkiye Ülke Gelir ve Büyüme Direktörü olarak, şirketimizin büyüme ve gelişme hedeflerine katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum. Yenilikçi çözümler ve stratejik iş birlikleri ile Ereteam’in stratejik büyüme hedeflerine ekibim ile beraber katkı verecek olmaktan dolayı gururluyum” ifadelerini kullandı.