Skip to main content

“Yapay Zeka Çok Gerçek” teması ile 31 Ekim-1 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek zirvede, tüm yapay zekâ ekosisteminde yer alan girişimler, yatırımcılar ve sektör profesyonelleri bir araya gelecek.

Türkiye Yapay Zekâ İnisiyatifi’nin (TRAI), düzenlediği Türkiye Yapay Zeka Zirvesi’nde erken dönem kayıt fırsatı başladı. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen konuşmacılar ve katılımcıları 7. kez buluşturacak zirve, bu yıl “Yapay Zeka Çok Gerçek” teması ile gerçekleştirilecek.

Bu yılki Türkiye Yapay Zeka Zirvesi’nde; yapay zekanın neden bu kadar etkili olduğu, nasıl bu kadar hızlı ilerlediği ve gelecekte bizi nelerin beklediği konuları kapsamlı bir şekilde ele alınacak. Katılımcılara yapay zekanın bugünkü ve gelecekteki etkilerini derinlemesine anlama ve tartışma alanı sunacak zirvenin ilk günü fiziksel olarak 31 Ekim’de Wyndham Grand İstanbul Levent’te, ikinci günü ise 1 Kasım’da online olarak gerçekleştirilecek.

Yapay zeka alanında önde gelen konuşmacıların sunumlarına ev sahipliği yapacak zirvede Türkiye’deki ve dünyadaki yapay zeka gelişmeleri, global trendler ve yapay zekanın gerçek kullanım alanları ele alınacak. Bu yıl 50’den fazla oturum, 8 panel ve 5 eğitim oturumunun gerçekleştirilmesi planlanan Türkiye Yapay Zeka Zirvesi’ne 280 kurumun katılması bekleniyor. 

Zirveye, zirve.turkiye.ai web sitesinden üzerinden kayıt olunarak erken dönem fırsatından yararlanılabilir.