Skip to main content

Huawei Türkiye, Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürlüğüne Wan Fei’nin atandığını açıkladı.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, yeni yönetim yapılanmasını duyurdu. Wan Fei, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu yeni Ülke Müdürü olarak atanırken, 2021 yılından bu yana bu görevde bulunan Allen Yao’nun Avrupa Cihaz Başkan Yardımcısı olarak Huawei kariyerine devam edeceği bildirildi.

Huawei’de 15 yılı aşkın süredir görev alan Wan Fei, Türkiy’deki rolünden önce, Çin’in ekonomik anlamda en güçlü eyaletlerinden Guangdong’da ‘Huawei Tüketici Ürünleri İş Grubu Başkanı’ ve ‘Huawei Çin Güney Bölgesi Direktörü’ olarak görev yaptı. Wan Fei, bu süre zarfında kazandığı marka oluşturma, pazarlama, perakende ve satış yönetimi konusundaki deneyimlerini Türkiye’ye taşıyacak.

Şirketin açıklamasına göre Wan Fei, Huawei’in global ölçekte sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimini Türkiye pazarına taşıyarak, şirketin yerel pazardaki başarısını sürdürmeyi amaçlıyor. Wan Fei yeni görevinde ayrıca, Huawei Türkiye’nin tüketici elektroniği alanındaki liderliğini pekiştirmeyi, müşteri memnuniyetini artırmayı ve inovatif ürünlerle pazardaki konumunu güçlendirmeyi planlıyor.

Wan Fei yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Allen Yao’ya Türkiye’deki tüketici elektroniği segmentine yaptığı önemli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Huawei olarak, 23 yıldan uzun bir süredir Türkiye’nin bilişim teknolojileri ile gelişimine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Türkiye’deki bu özel deneyimin yeni başarı hikâyeleri yaratacağına içtenlikle inanıyorum. Buradaki tüketicilerimiz için en kaliteli ve yenilikçi ürün ve servisleri sunmaya devam edeceğiz. Tüm ekosistemimizle, Türkiye bilişim pazarına değer katmaya ve tüketici memnuniyetini en üst seviyede sürdürmeye kararlıyız” dedi.