Skip to main content

Dijitalin zirvesi, 6 Haziran’da teknolojik gelişmelerin ve dijital dönüşümün nabzını tutmak için Raffles İstanbul’da yeniden yüz yüze bir araya geliyor.

Markaların, start-up’ların, girişimcilerin ve teknoloji meraklılarının dijitale dair gündemini ve teknoloji odaklı en son atılımları uzman isimlerle masaya yatıran Digital Age Tech Summit, 6 Haziran’da 16’ncı kez bir araya geliyor.

Ötesini görebilmek ve teknolojik devinime yön verebilmek

Digital Age Tech Summit’te finansal teknolojilerden dijital pazarlamaya, platformların geleceğinden sanal evrenlere kadar geniş bir yelpazede bireyi, toplumu ve markalar dünyasını ilgilendiren birçok konu ele alınacak.

Türkiye’nin en etkili teknoloji yazarlarından, gazeteci M. Serdar Kuzuloğlu’nun moderasyonuyla gerçekleşecek etkinlikte girişimcileri, profesyonelleri, araştırmacıları ve marka yöneticilerini bir sonraki adımda, yarının dijital dünyasında nelerin beklediği “Beyond” teması altında tartışılacak.

Oculus VR’ın Kurucu Ortağı Jack McCauley 6 Haziran’da İstanbul’da!

Metaverse tartışmaları hâlâ güncelliğini korurken, VR başlıklarda dünya lideri olan Oculus’un kurucu ortağı ve sayısız patente sahip mucit Jack McCauley, 6 Haziran’da Digital Age Tech Summit sahnesinde icatların yarını nasıl şekillendireceğini ve inovasyonun geleceğini kendi başarı hikâyesi ile birlikte anlatırken, yeni tasarımlarını da Digital Age Tech Summit izleyicisi ile paylaşacak.

Yeni bir kumaş, ezber bozan bir girişim

Paris Moda Haftası’nda geliştirdiği püskürtülebilir kumaşı Bella Hadid’le birlikte tanıtan ve bu icatla kendinden sıkça söz ettiren moda tasarımcısı ve girişimci Manel Torres, geleneksel üretim modellerine karşı çıkan bu sürdürülebilir üretim anlayışının detaylarını ve imalat sektörünü sonsuza kadar değiştirmeyi amaçlayan bu tasarımın geleceğini Digital Age Tech Summit izleyicisi ile paylaşacak.

Bilgisayarlar henüz yapamadıklarını neden yapamazlar?

Türkiye’nin önde gelen bilgisayar bilimcilerinden Prof. Cem Say da bu sene 16’ncısı düzenlenecek olan etkinlikte yer alacak isimlerden. Profesör Say’ın araştırmalarında önemli bir yer kaplayan; bilgisayarların yapabildikleri ve yapamadıklarını neden yapamadığı konusu, 6 Haziran’da tüm yönleriyle ele alınacak.

Yeni bir “toplumsal işletim sistemi”

İnovasyonun teknik boyutlarının yanı sıra, toplumsal yansımaları da Digital Age Tech Summit’in önemli konularından biri. İş dünyasının Platon’u olarak anılan Norveçli filozof Anders Indset; toplum için yeni bir işletim sistemi olarak tanımladığı “Kuantum Ekonomisi” isimli teorisini ve dijital dönüşümün günlük hayat pratiğine ve iş dünyasına etkilerini 6 Haziran’da tüm hatlarıyla masaya yatıracak.

Önyargısız bir yapay zekâ mümkün mü?

Toplumsal önyargıların yapay zekâ uygulamaları üzerindeki etkisi, tarafsız ve kapsayıcı dijital atılımların önemi de yine Digital Age Tech Summit’te masaya yatırılacak. UNESCO’da, 2004-2020 yılları arasında 16 sene boyunca direktörlük görevi üstlenen Gürsel Corat, yapay zekâ modellerindeki taraflı uygulamaları ve uzun yıllar yaptığı araştırmaların çıktılarını Digital Age Tech Summit’te açıklayacak.

Program için geri sayım başladı!

Tüm bu konuların dışında ödeme sistemlerinin geleceği, teknoloji alanındaki makro trendler, dijital dönüşümün sağlığa etkisi, dijitalden güç alan sürdürülebilirlik projelerinin çevreye etkisi gibi yarına yön verecek birçok gelişme, Digital Age Tech Summit sahnesinde tartışılacak. Geleceğin trendlerini tüm detaylarıyla tartışmak için hazırlanan etkinliğin programı, kısa bir süre içerisinde Digital Age Tech Summit izleyicisi ile paylaşılacak.

Digital Age Tech Summit’e katılmak ve etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için; digitalagesummit.com