Skip to main content

Yerli teknoloji firması Prisync, 1,1 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Yerli teknoloji firması Prisync, 1,1 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Collective Spark’ın liderliğinde gerçekleşen yatırım turuna Alman yatırım fonu ESOR Investments’ın da katıldığını belirtelim.

Prisync, firma ölçeği ya da sektör gözetmekden tüm dünyadan e-ticaret firmalarına otomatik rakip fiyat takip, analiz ve otomatik fiyat optimizasyonu hizmeti sağlıyor. 50’den fazla ülkeden 100’lerce firmaya bu alanda hizmet veren girişim, aldığı 1,1 milyon dolarlık yatırımla birlikte Prisync ürününün gelişimini ve küresel pazardaki büyümesini daha da hızlandırmayı hedefliyor.

Prisync’in kurucu ortakları Burç Tanır, Samet Atdağ ve Neslihan Şirin Saygılı bu yatırım turunu bugüne kadar ekip olarak ortaya koydukları gayretin bir validasyonu olarak gördüklerini vurguluyor.

Prisync’in sunmuş olduğu değer ve aslen bu değerden faydalanabilecek milyonlarca firma göz önünde bulundurulduğunda, küresel pazarın tedarikçi sayısı anlamında görece kalabalık görünse dahi doyumdan uzak olduğunu düşündüklerini belirten Prisync kurucu ortağı ve CEO’su Burç Tanır, bu anlamda ekip olarak söz konusu yatırımın önemli bir kısmını pazarlama anlamında doğrudan Prisync’in müşteri kazanımı için kullanmayı planladıklarını da paylaştı.