Skip to main content

Turkcell PAF’ın işe alım sürecini başarıyla tamamlayan 250 genç, Turkcell’de staj yapma imkânı kazanacak

Turkcell’in yetenekli gençleri iş hayatına hazırlamak ve şirkete kazandırmak amacıyla geliştirdiği staj programı Turkcell PAF (Profesyonelliğe Adım Formasyonu) takımına katılmak için başvurular 5 Ocak’ta başlıyor.

Başvurular üniversitelere asılan QR kodlu afişler vasıtasıyla ya da turkcell.com.tr/paf adresinden yapılabiliyor. Öğrenciler, duyurulardaki QR kodu okutup otomatik olarak mikro-siteye yönlendiriliyor ve başvurularını buradan gerçekleştirebiliyor.

PAF programı; gençlerin profesyonel yaşam, iş alanları, şirketler ve pozisyonlarla ilgili bilinçlerini artırmayı, bakış açılarını genişletmeyi hedefliyor. Bu kapsamda her yıl yaklaşık 250 öğrenciye staj, 50 öğrenciye yarı zamanlı çalışma ve 20 yeni mezuna da Turkcell’de çalışma fırsatı sunuluyor.

Gençleri eğlenceli bir işe alım süreci bekliyor

Turkcell PAF’a gelen başvurular belirlenen kriterler doğrultusunda değerlendirildikten sonra olumlu bulunan adaylar, bilgisayar ya da akıllı cep telefonu ile oynanabilen online oyuna davet edilecek. Online oyunu başarıyla tamamlayan adaylardan kendilerine gönderilen video soruları yine video kayıt ile cevaplamaları istenecek. Video soru aşamasını da geçen PAF adayları son olarak yüz yüze mülakata davet edilecek.

Tüm aşamaları başarıyla tamamlayan öğrenciler, yaz döneminde iki ay süreyle Turkcell’de staj yapma ve inovatif projelerde yer alma imkânı elde edecek. Stajyerler aynı zamanda Turkcell Grup yöneticilerinden mentorluk desteği alacak, Turkcell Akademi tarafından hazırlanan gelişim programına katılabilecekler. Başarılı bulunan üçüncü sınıf adayları Turkcell’de part-time çalışma, başarılı dördüncü sınıf adayları da full-time pozisyonlarda değerlendirilme fırsatı yakalayacaklar.

Başvuru Koşulları:

  • Yaratıcı, sıra dışı, eğlenceli, sosyal ve meraklı,
  • Üniversitelerin Fen-Edebiyat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Siyasal Bilimler Fakültelerinde ve Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik & Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS), İşletme Mühendisliği vb bölümlerinde öğrenim gören,
  • Başvuru sırasında Lisans 3.- 4. sınıf öğrencisi ya da yüksek lisans öğrencisi olan,
  • İyi derecede İngilizce bilen,
  • Tercihen staj ya da yarı zamanlı çalışma tecrübesine sahip,
  • Tercihen burs ve değişim programlarına katılmış kişiler başvurabiliyor.