Dropbox bir grup kullanıcının dosyalarını sildi

Dropbox, bir grup kullanıcının dosyalarını buluttan sildi

MOBİL
DigitalAge, 13.10.2014 - 16:08

Yalnızca bulutta yaşayanlar için kötü haberimiz var. Dropbox, masaüstü uygulamasının eski sürümünde yazılım hatasından (bug) kaynaklı buluttan kullanıcı dosyalarının silindiğini onayladı.

İyi haber ise yazılım hataları üzerinde çalışan Dropbox’ın, dosyaları geri yükleyeceği sözünü vermesi. Daha kötü haber de kaybolan tüm dosyaları geri kazandıramayacağı.

Ortaya çıkan problem, ‘Seçilmiş Senkronizasyon’ (Selective Sync) özelliğini açık tutan kullanıcılar arasında artmış durumda. Bu özellik, kullanıcılara yalnızca belirlediği dosyaları bulutta senkronize etme imkânı sağlıyor.

Eğer bu yazılım hatasından etkilenmişseniz, Dropbox’ın sizinle iletişime geçmesi gerekiyor. Dropbox, problemi yaşayan kullanıcılara bir yıllık Dropbox Pro hizmeti sunuyor.

Eğer tüm dosyalarınız kayıpsa; sunulan bu hizmet, sizin için olsa olsa küçük bir teselli olur.

Kaynak: Dropbox, Gizmodo

BENZER HABERLER
YORUM YAZ

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız !

YORUMLAR

Total wordpress themes free