Fujitsu Türkiye'de iki yeni atama

Fujitsu Türkiye'de iki yeni atama
Digital Age

İnsan kaynakları alanında da atılımlarını sürdüren Fujitsu Türkiye geçtiğimiz günlerde iki atama gerçekleştirdi.

Saraybosna Üniversitesi Elektroteknik Fakültesi mezunu Muhamed Bavçiç, Fujitsu Teknoloji Entegrasyon Hizmetleri Departmanı'nda “Satış Öncesi Danışmanı" görevine atandı. 1997 yılından bu yana sektörde yer alan Bavçiç, daha önce, HP Türkiye, Armada, Servus ve Avnet Technology Solutions gibi kurumlarda Satış Öncesi Danışmanı olarak görev almıştı.

Öte yandan, Doğu Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Fakültesi’nin ardından 2001 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme Master’ını tamamlayan H.Julide Balkanlı da, Fujitsu Direkt Satış Departmanı'nda “Kıdemli Müşteri Yöneticisi" pozisyonunda göreve başladı. Balkanlı, daha önce Garanti Teknoloji, KoçSistem, Systor AG (Köln- Almanya) ve Microsoft Türkiye gibi kurumlarda görev aldı.



Bu haber 88 kez okundu.
   
Arkadaşına öner  
Yazdır
 
 
 
 
Bu Yazara Ait Son 10 İçerik :
Zargan MedyaNet'in ağına katıldı
Türk çocukları bilgisayar kullanımında AB yolunda
MediaCat Network’te buluşuyoruz. Sen de katıl!
Google kendi uygulama mağazasını açıyor!
Facebook ne kadar üyeye ulaştı?
Avea'nın yeni reklamında Ozan Güven ve Melis Birkan
Index Grup’ta rekor büyüme
Google'a rekor ceza
Nokia'nın Ovi Haritalar servisine büyük ilgi
Facebook insan sarrafı olacak!
Etiketler
3G(39) altyapı(46) araştırma(23) ar-ge(27) bülten(189) digital marketing(54) donanım(50) etkinlik(106) girişim(75) güvenlik(30) internet(354) kampanya(40) marketing(33) medya(26) mobil(284) oyun(62) ödül(43) sektör(523) Sosyal ağlar(270) teknoloji(150) telekom(66) uygulama(28) yarışma(31) yazılım(100) yeni ürün(388)
Yorum Ekle
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmalısınız.