Skip to main content

Türkiye’de ilk kez düzenlenen LinkedIn Yetenek Ödülleri, Çırağan Kempinski’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

LinkedIn, bu yıl ilk kez LinkedIn Türkiye Yetenek Ödülleri programını hayata geçirdi. En iyi yetenekleri bulmak, kazanmak ve bünyesinde tutmak için LinkedIn Yetenek Çözümlerini kullanan Türkiye’deki 250’den fazla organizasyonun performansını inceleyen LinkedIn’in Insights Ekibi, bireysel ve kurumsal kategoride ödüle layık görülen şirketleri belirledi. Ödüller bireysel kategoride “En Sosyal İşe Alım Uzmanı” ve “En Sosyal Yönetici”, kurumsal olarak da “En Başarılı İşe Alım Ekibi”, “En İyi İşveren Marka” ve “LinkedIn Yükselen Yıldız” branşlarında verildi.

Bireysel kategoride “En Sosyal İşe Alım Uzmanı” olarak Numan Kaçar/Trendyol, G. Başak Samancı/Sütaş Grubu, Aysu Gürler/Organik Kimya, Serda Saday Okumuş/Socar Türkiye, Aslıhan Karahan Arun/Bimsa ödüle layık görülürken, “En Sosyal Yönetici” ödülü ile Denizbank İK ve Deniz Akademi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Elkin onurlandırıldı. Kurumsal kategoride ise “En Başarılı İşe Alım Ekibi” ödülü Metglobal’in olurken “En İyi İşveren Marka” ödülünü alma başarısını LC Waikiki ve Emaar Turkey gösterdi. Gama Holding A.Ş. ise “LinkedIn Yükselen Yıldız” ödülünün sahibi oldu.

LinkedIn’in Türkiye’de 6 milyondan fazla üyesi bulunuyor. Türkiye’de LinkedIn üyelerinin en yoğun olarak çalıştığı sektörler arasında operasyon, IT, satış ve mühendislik yer alıyor. Şu an LinkedIn’deki Türkiye merkezli aktif iş ilanı sayısı ise 7 bin.

2017 LinkedIn Yetenek Ödülleri Kazananları:

BİREYSEL KATEGORİ

En Sosyal İşe Alım Uzmanı

Numan Kaçar -Trendyol

G. Başak Samancı – Sütaş

Aysu Gürler – Organik Kimya

Serda Saday Okumuş – Socar Türkiye

Aslıhan Karahan Arun – Bimsa

En Sosyal Yönetici

Yavuz Elkin – Denizbank İK ve Deniz Akademi Grubu Genel Müdür Yardımcısı

KURUMSAL KATEGORİ

En Başarılı İşe Alım Ekibi

Metglobal

En İyi İşveren Marka

Çalışanları 350 kişiden fazla olan şirketler

LC Waikiki

Çalışanları 350 kişiden az olan şirketler

Emaar Turkey

LinkedIn Yükselen Yıldız

GAMA Holding A.Ş.