Skip to main content

Yılın en iyilerini derleyen ‘Best Choice Reviews’ sitesi tarafından yeni bir infografik sunuldu.

Entrepreneur.com sitesinde paylaşılan bir infografikte 2013 yılının tüketici elektroniği alanında en iyi ürünlerine yer verildi.

Yılın en iyilerinin yer verildiği infografik ‘Best Choice Reviews’ sitesi tarafından sunuldu.

Bu yılın en iyi teknoloji yeniliklerinden sunulan yedi ürüne yer veriliyor. Yılın en yeni teknolojileri arasında hızlı yemek yediğinizde titreyen bir çatal, kağıt yerine başka bir alternatif olan emürekkep tablet yer alıyor.

İnfografikte yer alan Chromecast, iPad Mini, Google Glass, PlayStation 4, Xbox One, PaperTab, Hapifork ürünleri hakkında bilgiler ve işlevleri esprili bir dille anlatılıyor.

Chromecast

Google’ın sunduğu Chromecast koltuğunuz ile bütünleşmenize yardımcı oluyor. TV’nizin HDMI girişini kullanarak; kablosuz olarak birçok cihaza bağlanabiliyor. Böylelikle uzaktan kumandaya ihtiyaç duymadan TV’de mobil cihazlarla internette gezinebilir, izlediklerinizin kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Fiyatı: 35 dolar

iPad Mini

Apple’ın sunduğu iPad Mini’den Chromecast’e birçok veriyi gönderebilir, oyun oynayabilir, video oynatıp kaydını yapabilirsiniz. Ayrıca bir tablette uygulamak istediğiniz her şeyi bu cihazda da yapabilirsiniz.

Fiyatı: 399 dolar

Google Glass

Google’ın geliştirdiği kafanıza takabileceğiniz Android işletim sisteminde çalışan bilgisayar niteliğinde ürünün birçok işlevi oluyor. Google Glass, fotoğraf çekmenize, yabancı dillerin çevirisine ve yönlendirmeye yardımcı oluyor.

Fiyatı: 1,500 dolar

PlayStation 4

Sony tarafından geliştirilen oyun konsolunun tanımlamalarına eğlenceli bir şekilde hem kadın hem erkek bakış açılarıyla yer veriliyor.

Fiyatı: 399 dolar

Xbox One

Microsoft tarafından geliştirilen bir eğlence sistemi ve oyun konsolunun tanımlamalarına PS 4’te olduğu gibi erkek ve kadın bakış açılarıyla yer veriliyor.

Fiyatı: 499 dolar

PaperTab

Intel Labs, Queens Universitesi ve Plastic Logic tarafından geliştirilen PaperTab, emürekkepli dokunmatik tablet, bir tabletten daha fazlasını sunuyor.

Açıklamada “kağıt yeterince iyi olmadığında elektronik tabletler oluşturduk. Şimdi elektroniği kağıt ortamına yeniden getiriyoruz. “ ifadesine yer veriliyor.

Hapifork

HapiLabs tarafından geliştirilen elektronik çatal, insanlar hızlı yemek yediğinde titriyor. Cihaz, çatalınızla yeme sıklığınızı ölçerek yemek yeme alışkanlıklarınızı takibe alıyor.

Fiyatı: 99 dolar

İnfografiğin üzerine tıklayarak daha büyük halini görüntüleyebilirsiniz.

2013-tüketici elektroniği infografiği